Bu 5 Basit Egzersizle Hamileliğinizi Enerjik Hale Getirin

(*5*) Hamilelik, bir kadının vücudu için büyük bir değişiklik zamanlarıdır. Bu dönemde hem kendi iyiliğiniz bununla beraber bebeğinizin sağlığı için formda ve sıhhatli kalmak önemlidir. Egzersiz, sıhhatli bir kiloyu korumanıza, hamilelik komplikasyonları riskinizi azaltmanıza ve ruh halinizi iyileştirmenize destek olabilir. Hamilelik esnasında yapabileceğiniz birçok emin ve müessir egzersiz vardır. Başlamanıza destek olacak birkaç ipucu: Yavaşça başlayın ve kendinizi daha basit hissettikçe egzersizlerinizin yoğunluğunu ve süresini kademeli olarak artırın. Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun. Antrenmanlarınızdan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmanlarınızdan sonrasında bolca su içerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi giderin. Hamilelik döneminize ve kondisyon seviyenize müsait egzersizleri seçin. İşte hamilelik döneminde deneyebileceğiniz birtakım hususi egzersizler: Yürüyüş ya da koşu Yüzme Bisiklet sürmek Güç antrenmanı Yoga Pilates Hamilelik döneminde egzersiz yapma hikayesinde endişeleriniz var ise, bir egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla görüşün. Egzersiz, hamilelik esnasında formda ve sıhhatli kalmanın mükemmel bir yolu olabilir. Ek olarak daha basit ve […]

Bu 5 Basit Egzersizle Hamileliğinizi Enerjik Hale Getirin

(*5*)

Formda ve Muhteşem: Anneler İçin Enerji Veren Hamilelik Egzersizleri

Hamilelik, bir kadının vücudu için büyük bir değişiklik zamanlarıdır. Bu dönemde hem kendi iyiliğiniz bununla beraber bebeğinizin sağlığı için formda ve sıhhatli kalmak önemlidir. Egzersiz, sıhhatli bir kiloyu korumanıza, hamilelik komplikasyonları riskinizi azaltmanıza ve ruh halinizi iyileştirmenize destek olabilir.

Hamilelik esnasında yapabileceğiniz birçok emin ve müessir egzersiz vardır. Başlamanıza destek olacak birkaç ipucu:

  • Yavaşça başlayın ve kendinizi daha basit hissettikçe egzersizlerinizin yoğunluğunu ve süresini kademeli olarak artırın.
  • Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun.
  • Antrenmanlarınızdan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmanlarınızdan sonrasında bolca su içerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi giderin.
  • Hamilelik döneminize ve kondisyon seviyenize müsait egzersizleri seçin.

İşte hamilelik döneminde deneyebileceğiniz birtakım hususi egzersizler:

  • Yürüyüş ya da koşu
  • Yüzme
  • Bisiklet sürmek
  • Güç antrenmanı
  • Yoga
  • Pilates

Hamilelik döneminde egzersiz yapma hikayesinde endişeleriniz var ise, bir egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla görüşün.

Egzersiz, hamilelik esnasında formda ve sıhhatli kalmanın mükemmel bir yolu olabilir. Ek olarak daha basit ve eğlenceli bir hamilelik geçirmenize de destek olabilir. Öyleyse hareket edin ve egzersizin faydalarının keyfini çıkarın!

Antet Yanıt
Hamilelikte Egzersizin Yararları Egzersiz, ruh halinizi iyileştirmenize, stresi azaltmanıza, uykunuzu iyileştirmenize ve hamilelik döneminde kilogram alımınızı yönetmenize destek olabilir.
Gebe Bayanlar İçin Emin Egzersizler Yürüyüş, yüzme ve yoga benzer biçimde düşük müessir egzersizler bir çok gebe bayan için güvenlidir. Yüksek müessir ya da ani hareketler içeren egzersizlerden kaçının.
Gebe Bayanlar Ne Kadar Egzersiz Yapmalı? Amerikan Bayan Rahatsızlıkları ve Doğum Uzmanları Koleji (ACOG), gebe bayanların haftanın bir çok günü minimum birkaç dakika orta yoğunlukta aerobik aktivite yapmasını öneriyor.
Hamilelikte Egzersize Ne Vakit Başlanmalı? Hamilelik esnasında kendinizi hazır hissettiğiniz anda egzersize başlayabilirsiniz. Sadece, herhangi bir yeni egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla görüşmeniz önemlidir.
Hamilelikte Nelerden Kaçınmalısınız? Koşma, zıplama ve kayak benzer biçimde yüksek müessir ya da ani hareketler içeren egzersizlerden kaçının. Ek olarak ilk trimesterden sonrasında sırt üzeri yatmayı gerektiren egzersizlerden de kaçınmalısınız.

Formda ve Muhteşem: Anneler İçin Enerji Veren Hamilelik Egzersizleri

2. Gebe Bayanlar İçin Emin Egzersizler

Gebe bayanların etken ve sıhhatli kalmak için yapabileceği birçok emin egzersiz vardır. Bunlara yürüyüş, yüzme, yoga ve düşük müessir aerobik dahildir. Herhangi bir yeni egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla konuşmanız ve vücudunuzu dinleyip ağrı ya da taciz hissederseniz durmanız önemlidir.

3. Gebe Bayanlar Ne Kadar Egzersiz Yapmalı?

Gebe bayanlar için emin ve müsait egzersiz miktarı, bireysel koşullarına bağlı olarak değişmiş olur. Sadece bir çok uzman, gebe bayanların haftanın bir çok günü en azından dakikalarca orta yoğunlukta aerobik egzersiz yapması gerektiği hikayesinde hemfikirdir.

İlginizi Çekebilir:  Tüm Çekirdeğinizi Hedefleyen Dinamik Antrenmanlarla Devrim Yaratan Çekirdek

Orta yoğunluklu aerobik egzersiz, kalp atış hızınızı yükseltmek ve terlemek için yeterince sıkı çalıştığınız, sadece tekrar de bir sohbeti sürdürebildiğiniz anlama gelir. Orta yoğunluklu aerobik egzersizlere birtakım örnekler içinde adım atma, yüzme, bisiklet sürme ve eliptik antrenman yer alır.

Gebe bayanlar koşu, sprint ve ağır ağırlık kaldırma benzer biçimde yüksek yoğunluklu egzersizlerden kaçınmalıdır. Bu tür egzersizler vücudunuza oldukca fazla stres yükleyebilir ve faydalanma riskinizi artırabilir.

Egzersize yeni başladıysanız ya da uzun zamandır hareketsizseniz, yavaş başlamanız ve zaman içinde egzersizlerinizin yoğunluğunu ve süresini kademeli olarak artırmanız önemlidir. Hamilelik esnasında herhangi bir yeni egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla görüşün.

Formda ve Muhteşem: Anneler İçin Enerji Veren Hamilelik Egzersizleri

4. Hamilelikte Egzersize Ne Vakit Başlanmalı?

Hamilelikte egzersize kendinizi hazır hissettiğiniz anda başlayabilirsiniz. Sadece, bilhassa altta yatan herhangi bir esenlik sorununuz var ise, herhangi bir yeni egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla görüşmeniz önemlidir.

Genel hatlarıyla, bir çok gebe bayan haftanın bir çok günü dakikalarca orta yoğunlukta aerobik egzersizi güvenle yapabilir. Sadece, hamileliğiniz ilerledikçe egzersiz yoğunluğunuzu ya da sürenizi ayarlamanız gerekebilir.

Şayet egzersize yeni başladıysanız ya da daha ilkin asla etken olmadıysanız, yavaş bir başlangıç ​​yapmanız ve zaman içinde yoğunluğunuzu ve sürenizi kademeli olarak artırmanız önemlidir.

Hamilelikte egzersiz programına adım atmak için birtakım ipuçları:

  • Adım atma, yüzme ya da bisiklete binme benzer biçimde keyif aldığınız ve düşük müessir bir aktivite seçin.
  • Yavaşça başlayın ve zaman içinde yoğunluğunuzu ve sürenizi kademeli olarak artırın.
  • Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun.
  • Antrenmandan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmandan sonrasında bolca su içerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi giderin.
  • Basit giysiler ve ayakkabılar giyinin.
  • Antrenmandan ilkin ısının ve ondan sonra soğumaya çalışın.

Hamilelik döneminde egzersiz yapma hikayesinde endişeleriniz var ise doktorunuzla görüşün.

Formda ve Muhteşem: Anneler İçin Enerji Veren Hamilelik Egzersizleri

5. Hamilelikte Nelerden Kaçınmalısınız?

Hamilelik esnasında, sizi ya da bebeğinizi riske atabilecek her türlü aktiviteden kaçınmak önemlidir. Bunlar şunları ihtiva eder:

  • Tükenme noktasına kadar egzersiz yapmak
  • 20 pound'dan daha ağır bir şeyi kaldırmak
  • Sigara içmek ya da alkol içmek
  • Pişmeden ya da azca pişmiş et yiyecek
  • Eğlence amaçlı uyuşturucu kullanması

Hamilelikte hangi aktivitelerin emin olduğu hikayesinde sorularınız var ise ne olursa olsun doktorunuzla görüşün.

(*5*)

6. Gebe Bayanlar İçin Egzersiz İpuçları

İşte formda kalmak ve sıhhatli kalmak isteyen gebe hanımefendilere birkaç ipucu:

  • Yavaşça başlayın ve hamileliğiniz ilerledikçe aktivite seviyenizi kademeli olarak artırın.
  • Eklemlerinize fazla yük bindirmeyen, düşük müessir egzersizleri tercih edin.
  • Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun.
  • Antrenmandan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmandan sonrasında bolca su içerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi giderin.
  • Enerjik kalmanıza destek olmak için antrenman öncesi ve ondan sonra sıhhatli beslenin.
  • Basit hareket etmenizi sağlayacak giysiler giyinin.
  • Fitness yolculuğunuzda sizi cesaretlendirebilecek arkadaşlarınızdan ya da aile üyelerinizden oluşan bir yardımcı sistemi bulun.
İlginizi Çekebilir:  Yoga Harmony Beden, Zihin ve Ruhta Dengeyi Bulun

7. Hamilelikte Egzersiz Güvenliği

Egzersiz gebe bayanlar için genel hatlarıyla güvenlidir, sadece güvende kaldığınızdan güvenli olmak için almanız ihtiyaç duyulan birtakım önlemler vardır.

Herhangi bir egzersiz programına başlamadan ilkin, sizin için emin olduğu için güvenli olmak için doktorunuzla konuşun. Doktorunuz ek olarak, hamileliğinizin aşamasına müsait muayyen egzersizler önerebilir.

Hamilelik döneminde egzersiz güvenliği için birtakım genel ipuçları şunlardır:

  • Yavaşça başlayın ve biçim kazandıkça egzersizlerinizin yoğunluğunu ve süresini kademeli olarak artırın.
  • Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun.
  • Antrenmandan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmandan sonrasında bolca su içerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi giderin.
  • Sıcak havalarda ya da uzun soluklu egzersiz yapmaktan kaçının.
  • Basit, destekleyici ayakkabılar ve kıyafetler giyinin.

Hamilelik döneminde egzersiz hikayesinde endişeleriniz var ise doktorunuzla görüşün.

Hamilelik ve Doğum Esnasında Egzersiz

Hamilelik ve doğum esnasında egzersiz yapmak genel esenlik ve refahınızı iyileştirmeye destek olabilir ve ek olarak doğumu ve doğumu daha basit hale getirebilir. Hamilelik esnasında egzersizin yararlarından bazıları şunlardır:

  • Erken doğum ve doğum riskinin azalması
  • Artan güç ve elastikiyet
  • İyileştirilmiş ruh hali ve uyku
  • Daha azca sırt ağrısı
  • Doğumdan sonrasında daha basit iyileşme

Hamileyseniz, doktorunuzla ne kadar ve hangi tür egzersizin sizin için emin olduğu ile alakalı konuşun. Hamilelik esnasında egzersiz yapmak için birtakım genel ipuçları şunlardır:

  • Yavaşça başlayın ve zaman içinde yoğunluğunuzu ve sürenizi kademeli olarak artırın.
  • Eklemlerinize yük bindirmeyen, düşük müessir egzersizleri tercih edin.
  • Antrenmandan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmandan sonrasında bolca sıvı tüketerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi giderin.
  • Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun.

Hamilelik ve doğum esnasında egzersiz yapmak sıhhatli ve etken kalmanın mükemmel bir yolu olabilir ve hem de doğumunuzu ve doğumunuzu daha basit hale getirebilir. Doktorunuzla ne kadar ve hangi tür egzersizin sizin için emin bulunduğunu konuşun ve bugün hareket etmeye başlayın!

9. Hamilelik Sonrası Egzersiz

Doğumdan sonrasında, aktivite seviyenizi kademeli olarak artırmanız önemlidir. Her gün 20 dakika yayan başlayın ve kendinizi basit hissettikçe egzersizlerinizin süresini ve yoğunluğunu kademeli olarak artırın. Vücudunuzu dinlemek ve ağrıya ya da rahatsızlığa yol açan hiç bir şey yapmaktan kaçınmak da önemlidir.

Hamilelik sonrası egzersizin yararlarından bazıları şunlardır:

  • Doğum sonrası depresyon riskinin azalması
  • İyileştirilmiş ruh hali ve enerji seviyeleri
  • Artan kas gücü ve elastikiyet
  • İyileştirilmiş kardiyovasküler esenlik
  • Doğumdan sonrasında daha süratli iyileşme

Hamilelikten sonrasında hangi tür egzersizlerin sizin için emin olduğu için güvenli değilseniz, doktorunuzla ya da nitelikli bir şahsi antrenörle görüşün. Bireysel ihtiyacınız olan şeyleri karşılayan emin ve müessir bir egzersiz planı geliştirmenize destek olabilirler.

10. Sual Yanıt

S: Hamilelikte egzersizin yararları nedir?

İlginizi Çekebilir:  Zahmetsiz Yaşam Sağlıklı Bir Vücut ve Zihin İçin 5 Düşük Etkili Egzersiz

A: Hamilelikte egzersiz şunlara destek olabilir:

  • Gebelik diyabeti, yüksek kan basıncı ve erken doğum benzer biçimde gebelik komplikasyonları riskinizi azaltın
  • Ruh halinizi ve enerji seviyenizi iyileştirin
  • Daha iyi uyumanıza destek verir
  • Ağrınızı ve rahatsızlığınızı azaltın
  • Doğum ve doğumun daha basit olmasını sağlayın
  • Hamilelikten sonrasında zayıflamanıza destek verir

S: Hamileler için emin egzersizler nedir?

A: Gebe bayanlar için emin egzersizler şunlardır:

  • Adım atma
  • Yüzme
  • Bisiklet sürmek
  • Dans
  • Yoga
  • Pilates

S: Gebe bayanlar ne kadar egzersiz yapmalı?

A: Gebe bayanlar haftanın bir çok günü en azından dakikalarca orta yoğunlukta egzersiz yapmalıdır. Sadece egzersiz meydana getirmeye alışkın değilseniz, yavaşça başlayın ve hamileliğiniz ilerledikçe egzersizlerinizin süresini ve yoğunluğunu kademeli olarak artırın.

S: Hamilelikte egzersize ne vakit başlanmalı?

Hamilelik esnasında kendinizi hazır hissettiğiniz anda egzersize başlayabilirsiniz. Sadece, herhangi bir yeni egzersiz programına başlamadan ilkin doktorunuzla görüşmeniz önemlidir.

S: Hamilelikte nelerden kaçınılmalıdır?

Eklem ya da karın bölgenize oldukca fazla yük bindirecek egzersizlerden kaçınmalısınız, örnek olarak:

  • Koşma
  • Mekik
  • Kuvvetli zıplama
  • I·lişki sporları

S: Gebe bayanlar için egzersiz ipuçları

İşte hamilelikte emin egzersiz için birtakım ipuçları:

  • Vücudunuzu kulak verin ve ağrı ya da taciz hissederseniz durun
  • Antrenmandan ilkin, antrenman esnasında ve antrenmandan sonrasında bolca su içerek sıvı ihtiyacınız olan şeyi karşılayın.
  • Antrenmandan ilkin ısının ve ondan sonra soğuyun
  • Sizin için basit olan ve keyif aldığınız egzersizleri seçin
  • Yardımcı için bir arkadaşınızla ya da partnerinizle egzersiz yapın

S: Hamilelikte egzersiz güvenliği

İşte hamilelikte emin egzersiz için birtakım ipuçları:

  • Sıcak havalarda ya da oldukca uzun vakit egzersiz yapmayın
  • Yüksek irtifalarda egzersiz yapmaktan kaçının
  • Herhangi bir ağrı ya da taciz hissederseniz egzersiz yapmayın
  • Hamilelikte komplikasyon teşhisi konulduysa egzersiz yapmayın

S: Hamilelik ve doğum esnasında egzersiz

Egzersiz, doğumun ve doğumun daha basit bulunmasına destek olabilir. Birtakım emekler, hamilelik esnasında egzersiz meydana getiren bayanların sezaryen olma olasılığının daha düşük bulunduğunu ve doğumun daha kısa sürme olasılığının daha yüksek bulunduğunu göstermiştir.

S: Hamilelikten sonrasında egzersiz

Hamilelikten sonrasında yeniden egzersiz meydana getirmeye adım atmak önemlidir. Egzersiz zayıflamanıza, yeniden forma girmenize ve ruh halinizi iyileştirmenize destek olabilir.

Hamileliğinizden sonrasında yeniden egzersiz meydana getirmeye başlamaya hazır olduğunuzda, sizin için emin bir egzersiz programı ile alakalı doktorunuzla görüşün.

Can Aslan, dijital dünyaya olan tutkusunu ve bilgiye olan açlığını birleştirerek Kifame.net’i kurmuştur. Teknolojiye olan ilgisi sayesinde, çeşitli alanlarda edindiği bilgileri okuyucularıyla paylaşmayı amaçlayan Can Aslan, blogunda özgün ve güncel içerikler üretmeye özen göstermektedir. Farklı konularda derinlemesine bilgi sahibi olan Aslan, Kifame.net aracılığıyla insanlara rehberlik etmeyi ve onların dijital dünyada doğru bilgilere ulaşmasını sağlamayı hedeflemektedir.

  • Toplam 157 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Daha Güçlü, Daha Düz ve Daha Şekilli Bir Orta Bölüme Doğru Toplam Çekirdek Dönüşüm Günleri

İçindekilerToplam Çekirdek Dönüşümü: Nelerdir?III. Toplam Çekirdek Dönüşümünün AdımlarıII. Toplam Çekirdek Dönüşümünün YararlarıV. Toplam Çekirdek Dönüşümü Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın YanlışlarToplam Çekirdek Dönüşümü: Nelerdir?VII. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Olay Emek harcamalarıVIII. Toplam Çekirdek Dönüşümü ile alakalı SSSIX. Toplam Çekirdek Dönüşümü ile alakalı SSS I. Toplam Çekirdek Dönüşümü: Nelerdir? II. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Yararları III. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Adımları IV. Toplam Çekirdek Dönüşümüne Iyi mi Başlanır V. Toplam Çekirdek Dönüşümü Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar VI. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Başarısı Iyi mi Ölçülür VII. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Olay Emek harcamaları VIII. Toplam Çekirdek Dönüşümü için Kaynaklar IX. Toplam Çekirdek Dönüşümü ile alakalı SSS X. Hususiyet Çekirdek Egzersizi Karın Egzersizi Düz Karın Altı Paket Karın Kasları Bel Eğitimi Hedef Kaslar Karın, yan karın, sırt Karın kasları, eğik kaslar Karın kasları Karın kasları Karın, yan karın, sırt Egzersizler Mekik, karın egzersizi, plank, dağ tırmanışı Mekik, karın egzersizi, plank, dağ tırmanışı Mekik, karın egzersizi, […]

Tüm Çekirdeğinizi Hedefleyen Dinamik Antrenmanlarla Devrim Yaratan Çekirdek

İçindekilerII. Çekirdek antrenmanı nelerdir?Çekirdek egzersizlerinin yararlarıÇekirdek egzersizlerinin türleriÇekirdek antrenmanı iyi mi yapılır?Kaçınılması ihtiyaç duyulan yaygın yanlışlarII. Çekirdek antrenmanı nelerdir?III. Çekirdek egzersizlerinin yararlarıIV. Çekirdek egzersizlerinin türleriV. Çekirdek antrenmanı iyi mi yapılır?VI. Kaçınılması ihtiyaç duyulan yaygın yanlışlarVII. Çekirdek antrenmanlarınızdan en iyi biçimde istifade etmek için ipuçlarıVIII. Çekirdek egzersizleri ne süre yapılmalı? Bu makalede, temel egzersizlere genel bir bakış sunarak bunların ne olduğu, yararları ve iyi mi yapılacağı hakkındaki informasyon verilmektedir. II. Çekirdek antrenmanı nelerdir? Çekirdek egzersizi, karın kasları, sırt kasları ve kalça kaslarını içeren çekirdek kaslarını güçlendirmeye odaklanan bir egzersiz türüdür. Çekirdek egzersizlerinin yararları Çekirdek egzersizleri yapmanın birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır: İyileştirilmiş duruş Azaltılmış sırt ağrısı Arttırılmış elastikiyet Daha iyi balans Gelişmiş atletik performans Çekirdek egzersizlerinin türleri Çekirdek egzersizlerinin birçok değişik türü vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Karın egzersizleri Sırt egzersizleri Kalça egzersizleri Sentetik egzersizler Çekirdek antrenmanı iyi mi yapılır? Çekirdek antrenmanı yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz: Vücudunuzu hafifçe kardiyo […]

Daha Güçlü, Daha Düz ve Daha Şekilli Bir Orta Bölüme Doğru Toplam Çekirdek Dönüşüm Günleri

İçindekilerToplam Çekirdek Dönüşümü: Nelerdir?III. Toplam Çekirdek Dönüşümünün AdımlarıII. Toplam Çekirdek Dönüşümünün YararlarıV. Toplam Çekirdek Dönüşümü Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın YanlışlarToplam Çekirdek Dönüşümü: Nelerdir?VII. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Olay EmekleriVIII. Toplam Çekirdek Dönüşümü hakkındaki SSSIX. Toplam Çekirdek Dönüşümü hakkındaki SSS I. Toplam Çekirdek Dönüşümü: Nelerdir? II. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Yararları III. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Adımları IV. Toplam Çekirdek Dönüşümüne Iyi mi Başlanır V. Toplam Çekirdek Dönüşümü Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar VI. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Başarısı Iyi mi Ölçülür VII. Toplam Çekirdek Dönüşümünün Olay Emekleri VIII. Toplam Çekirdek Dönüşümü için Kaynaklar IX. Toplam Çekirdek Dönüşümü hakkındaki SSS X. Hususiyet Çekirdek Egzersizi Karın Egzersizi Düz Karın Altı Paket Karın Kasları Bel Eğitimi Hedef Kaslar Karın, yan karın, sırt Karın kasları, eğik kaslar Karın kasları Karın kasları Karın, yan karın, sırt Egzersizler Mekik, karın egzersizi, plank, dağ tırmanışı Mekik, karın egzersizi, plank, dağ tırmanışı Mekik, karın egzersizi, plank, dağ tırmanışı V-up, asılı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele Yazılar
Kategoriler
Kredi Hesaplama

Yeni Yazılar

Bitcoin 3505087₺(1%)

Ethereum 129729₺(1%)

Tether 35.34₺(-0.1%)

Bnb 25207₺(0.2%)

Xrp 85.24₺(0.9%)

Solana 7650.75₺(-0.8%)

Cardano 38.48₺(3%)

Dogecoin 13.67₺(-0.6%)

Tron 9.33₺(-0.7%)

Chiliz 3.33₺(3.4%)

Rastgele